Om Innvik

Alle foto: Jørn Sønsterudbråten

Alle foto: Jørn Sønsterudbråten

Innvik-80.jpg

Innvik er en av de ledende produsenter av høykvalitets møbeltekstiler i Skandinavia. Våre fokusområder er produktutvikling, kvalitet og logistikk.  

Vi har en klar strategi på å utvikle og produsere møbelstoff ved bruk av naturfiber som ull, lin og viscose. For enkelte segment i markedet benytter vi også tidvis høykvalitets fiber av andre materialer (som FR-fiber, trevira CS og andre).

Innvik har mottatt Merket for God Design fra Norsk Designråd hele fem ganger. Med vårt sterke fokus på design er dette en viktig anerkjennelse både for oss selv og våre kunder.

Gjennom våre gode logistikkløsninger er vi trygge på å gi kundene våre stabile og presise leveringer av de produkter som bestilles fra oss. Leveringssikkerhet og trygghet er viktige elementer som vi ønsker å gi våre kunder.      

Med et moderne fabrikkanlegg, dyktige og motiverte medarbeidere, samt kontinuerlig investering i ny teknologi, ser vi frem til å fortsette å utvikle gode og langsiktige relasjoner med våre kunder og partnere i tiden som kommer.